Tommi Läntiseltä upea mies & kitara -video "Pahaa unta" -kappaleesta!

"Pahaa unta" -kappale on Läntiselle tietynlainen paluu kotiin. Single on ensimmäinen legendaarisen Polarvox-levy-yhtiön uusista äänitteistä ja paluusta tositoimiin. Alun perin vuonna 1973 perustettu ja vuosituhannen ensimmäisellä kymmenellä sammunut levy-yhtiö oli aikoinaan muun muassa juuri Läntisen, Boycottin sekä Pelle Miljoonan tuotannon koti. Uuden Polarvoxin primus motorina toimii Finnvoxin moniosaaja Aki Sihvonen, joka on myös levy-yhtiön A&R. Akin kädenjälki näkyy myös "Pahaa unta" -singlen tuotannossa.

- "Sessiot Akin kanssa ovat vauhdikkaita ja ideat syttyvät komeaan tekemisen liekkiin tosta vaan. Meillä oli hieno keskustelu tekstin finesseistä ja se kääntyikin luontevasti parisuhdetematiikasta selviytymiseen ja itsensä löytämiseen. Kun suunta oli selvä, niin prosessi vei miehiä siivillä ja aina ei ollut varma soittaako ja laulaako miehet vai henki", Tommi hymyilee ja jatkaa:

- "Mulla oli vahva omakohtainen kokemus tukenani, kun äänitimme lauluja. Tunsin olevani oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Akin tuki on korvaamaton, hän on muun muassa erinomainen laulattaja tuottamisesta ja biisinteosta puhumattakaan. Pahaa unta puhuttelee ja avaa minua. Se on enemmän kuin pop-biisi."

Katso "Pahaa unta" -kappaleen mies & kitara -video Youtubesta.

TOMMI LÄNTINEN - PAHAA UNTA
Säv. Aki Sihvonen
San. Tommi Läntinen & Aki Sihvonen
Sov. Aki Sihvonen

TOMMI LÄNTINEN BAND
Tommi Läntinen
Henrik Strang - kitara, laulu
Petteri Korhonen - rummut
Marko Kataja - koskettimet, laulu
John Vihervä - basso, laulu

Kuuntele "Pahaa unta" -kappale Spotifystä.

www.tommilantinen.fi
www.facebook.com/TommiLantinen